Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

“Ik vind dat het schoonste wat er is, dat ik als fotograaf die kleine geluksmomenten kan vastgrijpen zodat je ze voor altijd kan vasthouden."


Hallo!

Ik maakte recent de beslissing om me volledig te focussen op fotografie voor gezinnen met kleine kinderen en huwelijksfotografie. Ik vermoed dat de geboorte van mijn dochtertje Lente hier wel voor iets tussen zit.

Door mama te worden ben ik meer en meer beginnen beseffen wat echt belangrijk is in mijn leven. Voor mij staan de mensen die ik graag zie met stip op één. Zij zorgen voor mijn geluksmomentjes doorheen mijn dag. Dat is dan ook wat ik het allerliefste wil: die geluksmomentjes voor anderen vangen zodat je deze voor altijd kan koesteren.

We zijn er allemaal schuldig aan, vaak zijn we erg druk in de weer, hollen we van hier naar daar. De dagen gaan soms zo snel voorbij en dan plots beseffen we dat we vergeten genieten van de momenten die er toe doen. Waardevolle en kostbare momenten met onze familie en vrienden, ze betekenen nochtans zoveel voor ons: lachen om hun flauwe mopjes, genieten van een dikke knuffel, vrolijk worden van kinderlijke blijdschap, de pretlichtjes in de ogen van je lief of man. Vaak zijn het net die momenten die het meest tellen en ons geluk bezorgen. Ook op een grootse dag zoals een huwelijksdag zijn het al die kleine geluksmomenten samen die je huwelijksverhaal uniek maken. Ik vind dat het schoonste wat er is, dat ik als fotograaf die momenten kan vastgrijpen zodat je ze voor altijd kan vasthouden.

Omdat ik geloof dat als we meer tijd zouden geven aan de dingen die echt tellen voor ons, we een stuk gelukkiger zouden zijn.

Volg mij op instagram

Using Format