Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Hallo! 

Ik ben Lien en door mama te worden ben ik meer en meer beginnen beseffen wat echt belangrijk is in mijn leven. Voor mij staan de mensen die ik graag zie met stip op één. Zij zorgen voor mijn geluksmomentjes doorheen mijn dag. Dat is dan ook het allerliefste wat ik doe: die geluksmomentjes voor anderen vangen zodat je deze voor altijd kan koesteren. 

Vaak zijn we erg druk in de weer, hollen we van hier naar daar. De dagen gaan soms zo snel voorbij en dan beseffen we plots dat we vergeten genieten van de momenten die er toe doen. Het voorbije Corona jaar maakt het nog eens zo duidelijk: waardevolle en kostbare momenten met familie en vrienden, ze betekenen zoveel voor ons. Lachen om hun flauwe mopjes, genieten van een dikke knuffel, vrolijk worden van elkaars gezelschap, de pretlichtjes in de ogen van je lief of man. Vaak zijn het net die momenten die het meest tellen en ons geluk bezorgen. Ook op een grootse dag zoals een huwelijksdag zijn het al die kleine geluksmomenten samen die je huwelijksverhaal uniek maken. Ik vind dat het schoonste wat er is, dat ik als fotograaf die momenten kan vastgrijpen zodat je ze voor altijd kan vasthouden.


Geen nieuwe foto opdrachten

Ik word binnenkort voor de tweede maal mama. Een zus voor Lente, hoera!  Hierdoor neem ik momenteel even geen nieuwe foto opdrachten meer aan, voorlopig tot eind 2022. Ik wil alle tijd die ik naast mijn werk overhou (ik doe mijn fotowerk in bijberoep), kunnen spenderen aan mijn kroost. Ik hoop daarna terug paraat te kunnen staan voor jou! 


Dit was mijn 2020

2020 was niet alleen maar slecht, toch? Zoveel quality time met de meest dierbare mensen uit mijn bubbel, zoiets maak ik vast nooit meer mee. Een jaartje om niet snel te vergeten. Ik koos mijn favoriete beelden van 2020 uit mijn eigen bubbel en goot ze in een filmpje. 

“Ik vind dat het schoonste wat er is, dat ik als fotograaf die kleine geluksmomenten kan vastgrijpen zodat je ze voor altijd kan vasthouden."


Volg mij op instagram

Using Format